Monday, 16 February 2009

Aku gi tuisyen????...

pd hari sabtu dan ahad lps(14 dan 15 feb)..,aku ngn member aku yg bername nik,bilu,and apek..gi tuisyen kt delta klg..,hari tu adelah first day aku ngn apek masok tuisyen tuh..nik ngn bilu dh start dr minggu lps lagi..hari sabtu kitorang tuisyen math ngn sains...kitorang masok agk lambat sbb aku ngn apek bru nk daftar...time masok tu wt la muke x segan..pastu tengok math dh sampai chapter Algebraic Esppressions...pergh!!..gile pening kepale..pastu nik ngn bilu mcm sial..2 org bdak 'GENIEUS' tu terus keluar dari kelas tu tanpa segan silu...aku ngn apek pon keluar gk follow diorang tuh...pastu kitorang lepak luar jap sambil menghisap bende yg berasap(korang paham2 sendiri larh) aku x hisap,diorang je yg hisap aku jage kesiahtan...,lps menghisap bende tuh..kitorang gi mkn kt kedai roti canai...lepas mkn..agak-agak dh pkol 9.30 pg..,kitorang pon gi ar tempat tuisyen tersebut...kitorang hanya dtg kelas sains jerk....

hari kedua plak..,kitorang kene dtg kelas bi ngn bm...time bi paling cibai..,cikgu keling tuh suruh bilu amek kertas kt bwh..,bilu pon turun untuk amek kertas tersebut..lps bilu masuk kelas..keling tu tanye bilu.."mane kertas tuh"..bilu pon jwb ngn selambernyer.."un der wear"(seluar dalam)..satu kelas tergelak..bodoh punye bilu..bukan "underwear"..tapi "on the way"..tu ar dh terlampau genius sgt..nk wt camner...

5 comments:

amirul said...

sumpah lawak gile..






hahahahahaahahahahahahahahah....


makan kedai aku srihas..

Muhammad Syafiq said...

camner ko tahu bro..,ko ade kt situ gk ker??...
camner ko bleh knal aku??

Gurlz Yean'D said...

lucu larh ngan kwan syafiq tuE.. lawak,lawak.. ekeke.. syafiq blajo btul2 ek,skor 8A taw.. tak susah pon,yean dh alami nyer,he3.. yean awal amik pmr padahal umur baru 15 thn.. kiter sama umur taw,yg beza nyer yean skang form 4,ekeke.. pelik tp benar..!!!

Jeju Prince said...

syafiq..tahniah coz dpt result cemerlang..akak mmg la ingt syafiq, coz syafiq ni special skit..syafiq tuisyen kt Delta Klang?akak pown tuisyan kt stu..ari sabtu n ahad..

MOFASAD said...

aku malas nak kaji blog ko.

tapi nak cakap pasal gua lu tu kalau rajin sangat kaji la blog aku dulu ok.